Memleket Partisi Adana İl Başkanı Dilek Tepe,  Aladağ halkı, özellikle ekonomik sıkıntılar, altyapı eksiklikleri ve ulaşım gibi konularda uzun süredir çözüm beklediklerini belirtti.

AK Partili Faruk Aytek’ten Çukurova çıkarması
AK Partili Faruk Aytek’ten Çukurova çıkarması
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, tarım ve hayvancılıkla geçinen ilçe halkının artan maliyetler ve düşük ürün fiyatları nedeniyle zor durumda olduğunu ifade eden Başkan Tepe, ilçede yeterli sağlık hizmetine ulaşmanın zorluğuna da dikkat çekildi.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde Dilek Tepe, Memleket Partisi olarak bu sorunların çözümüne yönelik çeşitli adımlar atacaklarını belirtti. Tarım ve hayvancılıkta maliyetleri düşürmeye yönelik teşvikler ve üreticilerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Tepe, ulaşım ve altyapı sorunlarının çözümü için de yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, sağlık hizmetlerine erişimin artırılması ve ilçeye daha fazla sağlık personelinin atanması gerektiğini belirtti.

Tepe, vatandaşların taleplerini dinledikten sonra bu konuları TBMM’ye taşıyacaklarını ve çözüm yolları arayacaklarını söyledi. Aladağ’ın geleceğine dair umutlu olduğunu belirten Tepe, “Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları bizzat dinlemek ve çözüm önerileri geliştirmek için buradayız. Bu ziyaretlerimiz devam edecek ve halkımızın sesi olacağız” dedi.

Memleket Partisi'nin Aladağ gezisi, vatandaşların taleplerini dinlemek ve ilçenin sorunlarına ortak olmak amacıyla yapıldı. Başkan Tepe, ilçedeki sorunların takipçisi olacaklarını belirterek, halkla birlikte çözümler üreteceklerini ifade etti.

Muhabir: Haber Merkezi