Mahir Şafak’tan sert tepki

Bulut Yeşil İnşat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, ““Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacağımız Kırklarelispor maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Mahir Şafak’tan sert tepki
Yayınlama: 13.09.2024
A+
A-

Bulut Yeşil İnşat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, takım olarak Ali Hoşfikirer Stadı için gerekli adımların atılmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Bazı eleştirilere de yanıt veren Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, şunları söyledi:

“Bilindiği üzere o bölge bataklık olduğu için yıllar önce okaliptüs ağaçları ekilmişti. Ali Hoşfikirer stadının hafif büyütülmesi için de çürümüş ve içi boşalmış bazı okaliptüs ağaçları kesildi. Bazı yayın organlarında abartılarak fazlaca ağaçların kesildiği gündeme getirildi. İşin aslı farklı. Geçtiğimiz aylarda çürümüş ağaçlardan biri kendiliğinden kırılarak vatandaşlardan birinin yaralanmasına neden olmuştu. Bu nedenle asıl olan vasfını yitirmiş ağaçların kesilmesi sağlandı ve stat büyütüldü. Dolayısıyla sağlam ağaçlar da korunmuş oldu.”

Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, ligin ikinci yarısında iç saha maçlarını Adana’da Ali Hoşfikirer Stadı’nda oynayacaklarını ifade ederek, “Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacağımız Kırklarelispor maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.