KÖSE Tatlı’dan Cumhuriyet’in 100.yılına özel kutu hazırlandı

Unisel Kutu ambalaj firmasının Köse Tatlı’ya yaptığı Cumhuriyetin 100.yılına özel kutu, Kırmızı Beyaz zeminde yeni imajı ile müşterilerinin beğenisini kazandı.

KÖSE Tatlı’dan Cumhuriyet’in 100.yılına özel kutu hazırlandı
Yayınlama: 06.11.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Her zaman olduğu gibi değişimlerine devam eden Tatlıcı Köse işletmecileri, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılı kutlanırken, özel bir logo ile tatlı siparişlerini yeni yapılan kutularda satmaya başladılar.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun  100. yılı nedeniyle Adana’nın ünlü markası Tatlıcı KÖSE Unisel Kutu ambalaj firmasına özel olarak yaptırdığı ‘Cumhuriyetin 100.yılı kutlu olsun’ amblemli tatlı kutusu ile satış yapmaya başladılar.

Her zaman marka olmayı ve değişime ayak uydurduklarını, her zaman yeniliklerden yana olduklarını ifade eden Köse tatlı işletmecileri “Mehmet usta, Karafatma semtindeki bir baklava salonunda kalfa olarak işe girdi ve kısa sürede daha fazla şey öğrendi, daha fazla lezzet üretti ve sonunda bu baklava salonunu devraldı.

Mehmet Usta bulunduğu semtte Köse lakabıyla tanınırdı. Herkes onu da, yaptığı tatlıları da çok severdi. Bu yüzden devraldığı salona da Köse ismini verdi. O gün büyük bir markanın temelleri atılmış oldu.

Mehmet Usta çocuklarını da kendisi gibi yetiştirdi. Üretmenin verdiği mutluluğu ve işine duyduğu tutkuyu onlara da aktardı. İşinin tüm inceliklerini özenle öğretti çocuklarına ve onların da desteği ile daha fazla insana ulaştı. Köse markası Türkiye’nin dört bir yanına uzanmaya başlamıştı. Biz bugün Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuna özel bir kutu yaparak 100.yılı kutlamalarına katkıda bulunmak istedik.

Kırmızı beyaz bayrak renklerimizle yeni yaptırdığımız bu kutularda tatlı sattığımız müşterilerimizin beğenisini kazanmak bizleri çok mutlu ettiğini ve bugünlere gelmemize neden olan Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına emeği olan herkese teşekkür ettiklerini” vurguladılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.