KESKİN, HEP MUTLU OL KIZIM

TOROS(Haber Merkezi) Adana Kamuoyunca yakından bilinen Sıtkı Keskin,biricik kızı Cansu'nun düğün töreninde oldukca mutlu görünüyordu. Keskin, Uzakdan ve yakından gelerek, kızım Cansu'nun düğün merasiminde bizleri yalnız...

KESKİN, HEP MUTLU OL KIZIM
Yayınlama: 03.06.2023
Düzenleme: 03.06.2023 12:09
A+
A-
TOROS(Haber Merkezi) Adana Kamuoyunca yakından bilinen Sıtkı Keskin,biricik kızı Cansu’nun düğün töreninde oldukca mutlu görünüyordu.
Keskin, Uzakdan ve yakından gelerek, kızım Cansu’nun düğün merasiminde bizleri yalnız bırakmayan ve nikah akdimizi gerçekleştiren Çukurova Belediye Bşk, Sn. Soner Çetin’e, Büyükşehir belediyesi bşk. Sn Zeydan Karalar’a, Önceki dönem milletvekilimiz Sn. İbrahim Özdiş’e ve tüm doslara şükranlarımı sunar’ken, Telgraf ve çiçekleri ile yanımızda olduğunu bildiren başta Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, milletvekillerimize, çeşitli nedenlerle aramızda olamadıklarını TLF’la arayarak yanımızda olduklarını ileten arkadaşlarım ile Serinyaylalı komşularıma kısacası tanımakdan ve her platformda beraber yürümekden onur ve gurur duyduğun tüm aile büyüklerime, dostlarıma ve arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.