Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karataş Belediyesi iş birliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, Karataş Kumluk ve Tabiat Parkı’ndaki seyir terası ve hayvan besleme alanlarında yapılan düzenleme ve iyileştirme çalışmaları yerinde ziyaret edildi.
Ziyarete, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş’ın yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cafer Boyraz, Genel Sekreter Yardımcısı Birgül Ağdemir, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Duygu Argunşah, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İlyas Kıran ve Park ve Bahçeler Daire Başkanı Zeynep Özen katıldı.
Sevimli dostlar için gölgelik
Ziyaret kapsamında ayrıca, hayvan besleme alanlarında bulunan su ve mama kaplarının yer aldığı bölüme, güneşten daha az etkilenmeleri amacıyla gölgelik kazandırıldığı belirtildi. Bu çalışma, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karataş Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirildi.
Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Karataş’a değer katacak bu çalışmalar için başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.