Karataş Halk Eğitim Merkezi’nden yıl sonu sergisi

Karataş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamındaki yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.

Karataş Halk Eğitim Merkezi’nden yıl sonu sergisi
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

Karataş Kapalı Spor Salonunda düzenlenen sergiye Karataş Kaymakamı Necati AKTAN, ilçe Jandarma Komutanı Kd. Üsteğmen Murat Keskin, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Eren Güven, diğer kurum amirleri ve Karataş halkı katıldı.

Karataş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Işık açılış konuşmasında; 1979 yılında kurulan kurumun 45 yıldır aralıksız faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Halk eğitim merkezi olarak vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak, onlara bilgi ve beceri kazandırmak, yetişkinlere okuma yazma öğretmek, eksik kalan eğitimlerine yardımcı olmak asıl görevlerimiz arasındadır. Halk eğitim merkezi müdürlükleri Atatürk ilkelerini ve çağdaş normları benimsemiş, yerel değerlere önem veren demokratik eğitim kurumlarıdır. Halk eğitim merkezimizde 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir. Merkezimizde ihtiyaç duyulan tüm eğitim faaliyetleri yıl boyunca aralıksız sürdürülmektedir.” dedi.

Program Ali Canbolat, Dilek Elbadi, Kayhan Elbadi’ nin hazırlamış olduğu müzik dinletisi ve halk oyunlari gösterisi ile devam etti. Protokol ve misafirlerin sergiyi gezmesi ile son buldu.

Kaynak: Karataş Halk Eğitim Merkezi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.