Karalar:Algı operasyonu yapıyorlar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, rüşvete ihaleye fesat karıştırma soruşturmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Karalar:Algı operasyonu yapıyorlar
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

Toros (Özel Haber) Melisa Karmış – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün Büyükşehir Belediye binasına ve başkanlık binasına yapılan ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonuna ilişkin belediye binasının önünde açıklamalarda bulundu. Karalar, “Bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır” dedi.

Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesine düzenlenen ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonuna ilişkin, Belediye binası önünde basın açıklamasında bulundu. Yapılan basın açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut ve Erhan Adem, Adana Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, CHP İl ve İlçe Başkanları, başta olmak üzere çok sayıda vatandaş da katılım sağladı.  Belediyeye yapılan soruşturma ile alakalı açıklamalarda bulunan Karalar, ifadelerinde şunlara yer verdi. “Devletin polisi de bizim polisimiz, onlar aldıkları talimatı yerine getirmeye çalışıyor. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak bize verdiğiniz bu önemli ve kutlu görevi layıkıyla, milletin parasını yedi emin gibi koruyarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim belediye başkanlarımızı itibarsızlaştırmaya kimsenin gücü yetmez. Biz görevimizi halka layık olmak, Atatürk’e layık olmak bilinciyle yapıyoruz. Bizim belediyelerimizde kanuna aykırı asla bir şey olmaz. Kamuya zarar olmaz. Bugüne kadar burada müfettişlerin eksik olmadığını biliyorsunuz. Biz birilerine para kazandırmak için buraya gelmedik. Emniyet, savcılık bizden ne istemişse eksiksiz vermişiz, vermeye devam edeceğiz. Çünkü bizim çekineceğimiz bir işlemimiz yoktur ve asla olmayacaktır. Beni bilirsiniz ben her şeyi en ince detayına kadar incelerim. 10 yıldır başkanlık yapıyorum. Bu süre zarfında ne benim, ne elemanlarımın karıştığı bir olay olmamıştır. Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi TOMA ile gelmek şık olmamıştır.”

BU BİR YOLSUZLUK OPERASYONU DEĞİL, SEÇİM STARTIDIR

Belediye binası önünde yapılan basın açıklamasında yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ise bu operasyonun bir yolsuzluk operasyonu değil, seçim startı olduğu ifadelerini kaydetti. Bulut, “Seçim startını Adana’da verdiler ama yanlış yerden başladılar. Düz duvar hiçbir zaman yıkılmaz. Biz buradan güçlenerek çıkarız. Zeydan Başkan’ın da dediği gibi itibar sabah şafak saatinde yapılan operasyonlarla yıkılmaz. Çünkü itibar dediğiniz, hepinizin gönlündedir. Zeydan Karalar bu göreve geldiğinde belediyenin gelirinin 4 katı borcu var. Ama bu belediye oralardan peşin iş yapar hale geldi. Herkes biliyor ki 31 Mart’ta buradaki başkan değişmeyecek. Ama biz bugün burada demokrasi için mücadele edeceğiz. Bedel ödemekse, bedel de ödeyeceğiz. Bu demokrasi yolunda yapılan tüm algı çalışmalarının karşısında duracağız “ şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.