KAPLAN: ZORLUK DERECESİ YÜKSEK BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ

TOROS (Haber Merkezi) - Cuma günü Yeni Adana Stadı’nda konuk edecekleri Çorum FK maçı için konuşan temsilcimiz Adanaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "Giresunspor'da çalıştığım dönemde...

KAPLAN: ZORLUK DERECESİ YÜKSEK BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cuma günü Yeni Adana Stadı’nda konuk edecekleri Çorum FK maçı için konuşan temsilcimiz Adanaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Giresunspor’da çalıştığım dönemde Çorum FK’yı deplasmanda yenmiştik. Çorum FK bu ligin iddialı takımlarından birisi, zor bir ekibi karşı oynayacağız. Çalışmalarımız devam ediyor, zorluk dereci yüksek olan bu maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Mustafa Kaplan, “Gençlerbirliği maçından sonra oyuncularımızla bir konuşma yaptık, milli arada izin süresini kısa tuttuk ve çalışmalar yaptık. Adanaspor olarak en büyük sıkıntımız sezon öncesi tam anlamıyla kamp yapmadığımız için antrenman eksikliğiydi. Bodrumspor’u mağlup ettik, mutluyuz. Hücum bölgesinde rakibimizi karşıladık ve hızlı kontra ataklarla golü bulduk” dedi.

Kaleci Ahmet Kıvanç ve Junior Fernandes için ayrı bir parantez açan Kaplan, “Ahmet Kıvanç gelecek vadeden önemli bir kaleci. Türk futboluna iyi bir kaleci geliyor. Ahmet Kıvanç kulübümüze bonservis kazandırarak Süper Lig’e transfer yapacaktır. Junior Fernandes çok farklı ve yetenekli bir oyuncu, takımımıza ciddi katkılar sağladı” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.