Kahraman: Her şeyimiz ile lige hazırlanıyoruz

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, 1 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Tarsus Şehir Stadı’nda Kepez Spor Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Kahraman: Her şeyimiz ile lige hazırlanıyoruz
Yayınlama: 15.08.2024
A+
A-

Yeni sezonda 2.Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele edecek olan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kahraman, takım olarak her şeyleri ile yeni sezona hazırlandıklarını söyledi.

Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda lig öncesi işi sıkı tuttuklarını belirten Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kahraman, “Kamp ve hazırlık maçları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik kadromuz takımımızı yeni sezona en iyi şekilde motive etmektedir. Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.

1 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Tarsus Şehir Stadı’nda Kepez Spor Futbol Kulübü ile karşılaşacaklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kahraman, “Kaplanlar Grubu, Liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin desteği ile lige 3 puan ile başlayacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.