Kadın dayanışması böyle olur

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana ilinin çalışkan kadın muhtarları Atlas Engelliler Spor Kulübü Başkanı Zehra Özdal Eruçar ziyaret ederek kulübe başarılar dilediler. Sakarya mahallesi...

Kadın dayanışması böyle olur
Yayınlama: 22.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana ilinin çalışkan kadın muhtarları Atlas Engelliler Spor Kulübü Başkanı Zehra Özdal Eruçar ziyaret ederek kulübe başarılar dilediler.

Sakarya mahallesi muhtarı Semra Özdal, Toros mahallesi muhtarı Sibel Polat, Kurtuluş mahallesi Nevin Biçer, Huzurevleri mahallesi Ayfer Doğantimur, Cemalpaşa mahallesi muhtarı Nerjin Cevher Çamurdan kadın dayanışma örneği göstererek Atlas Engelliler Kulübü’nün sporcularının başarılı olmalarından dolayı hem başkan Zehra Özdal Eruçar’ı , hem de sporcuları tebrik ederken yeni kulüp binasının da hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

Bu arada ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Atlas Engelliler Spor Kulübü Başkanı Zehra Özdal Eruçar “Bu güzel kadın muhtarlarımız dernek binamıza gelerek bizleri onurlandırdıkları için çok teşekkür ederim. Kulübümüzün her zaman maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu, engellileri yalnız bırakmamaları için kamuoyuna çağrı yapıyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar “dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.