Hoşfikirer ve Ercan yoğun bakımdan çıktı

Türkiye Spor Yazarları Derneği eski asbaşkanı ve Adana Şube Başkanı ÇGC üyesi Oğuz Kerim Hoşfikirer ile TSYD ve ÇGC üyesi Adnan Ercan, yoğun bakımdan çıkarılarak servis odalarına alındılar.

Hoşfikirer ve Ercan yoğun bakımdan çıktı
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Türkiye Spor Yazarları Derneği eski asbaşkanı ve Adana Şube Başkanı ÇGC üyesi Oğuz Kerim Hoşfikirer ile TSYD ve ÇGC üyesi Adnan Ercan; tedavi gördükleri Balcalı Hastanesinde yoğun bakımdan çıkarılarak servis odalarına alındılar.

Oğuz Kerim Hoşfikirer geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak Balcalı Hastanesi’nin Yüreğir’deki ünitelerinde ameliyata alınmıştı ve birkaç gün yoğun bakımda kalmıştı.

Adnan Ercan da pıhtı atması sonucu Balcalı Hastanesi’nde kroner yoğun bakıma alınmıştı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı A.Engin Kanber ile yönetim kurulu üyelerinin de yakından takip ettiği 2 hastamıza doktorlarımızın anında müdahalesi sevindirici idi. Bu arada Balcalı Hastanesi Müdürü Ramazan Çakır ve Basın Danışmanı Yavuz Yıldırmaz hasta olan arkadaşlarımızla yakından ilgilendiler, kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Çukurova Gazeteciler Cemiyeti / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.