GÜLÜCÜK İÇİN +1 GÖNÜLLÜ TOPLULUĞU PROJELERE DEVAM EDİYOR

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu sosyal sorumluluk projelerine bütün enerjisiyle durmadan devam ediyor. Adana Seyhan ilçesi Gözde Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel gereksinimli bireylerle yaza...

GÜLÜCÜK İÇİN +1 GÖNÜLLÜ TOPLULUĞU PROJELERE DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu sosyal sorumluluk projelerine bütün enerjisiyle durmadan devam ediyor.

Adana Seyhan ilçesi Gözde Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel gereksinimli bireylerle yaza merhaba eğlencesi gerçekleştirildi.

Gözde Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi özel gereksinimli çocuklara duygusal sosyal ve fiziksel gelişimleri için eğitim veren bir kurumdur.

Gönüllü lideri Sevilay Kaplan, Çocuklara çok güzel şenlik etkinlik hazırladıklarını söyledi. Şenlik de çocuklar hazırladıkları gösterileri sergilediler,şarkılar söyleyip danslar oynayıp mutlu oldular. Çocuklara yüz boyaması,şekilli sosis balonlar yaparak mutlu saatler geçirerek günlük hayatın stresinden kurtuldular.

Gönüllü palyaço Aylin İstanbullu ise özel gereksinimli çocuklara her zaman sevgiyle ellerimizi uzattığını söyledi. Palyaçolarla oynayan çocukları mutlu ederek sevgi ile her engelin aşılabileceğini mesajını verdiler.

Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğunun en büyük amacı çocukları her zaman daha çok mutlu etmek olduğunu söyledi.

Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu ekibinden Harun Kaplan ise çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini,el ele dayanışma içinde “Her Şey Gülücük İçin ” dedi.

Kaynak: Gözde Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.