Gerçek Show’a başarı ödülü

TOROS (Özel Haber) Ahmet Gerçek/ Songül Bulut - Hayatımızın Tek Gerçeği adı altında marka tescilli sanatçı Ahmet Gerçek, canlı olarak hazırlayıp sunduğu canlı, dinamik, enerjik...

Gerçek Show’a başarı ödülü
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Ahmet Gerçek/ Songül Bulut – Hayatımızın Tek Gerçeği adı altında marka tescilli sanatçı Ahmet Gerçek, canlı olarak hazırlayıp sunduğu canlı, dinamik, enerjik bir show olan Gerçek Show’la Adana Süper FM 92.8’in yıllardır değişmeyen yüzü oldu.

Aldığı reytinglerle rekora koşan sanatçı Gerçek, Kasım ayı içerisinde ödülünü Adana Süper FM 92.8 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pamuk’tan alacak. Yaptığı programlarla Adana Süper FM 92.8’den yıllardır ayrılmayan Ahmet Gerçek’e en büyük desteği Hasan Pamuk veriyor.İş insanı, yönetim kurulu adına Ersin Tüzener ve Pınar’ın Pusulası Programı’nın DJ-yönetmen Pınar Kaya, yıllardır Gerçek Show’a hayat veriyor.Her Perşembe günü 13.00-16.00 arasında canlı olarak hazırlanıp, sunulan Gerçek Show’da Ahmet Gerçek, esnaftan topladığı hediyeleri canlı yayında halka dağıtıyor.Reklam departmanı sorumlusu ve spor adamı Yakup Oltuk da destek verip, Adana Süper FM 92.8’e can katıyor.

Sanatçı Gerçek, bu ay içerisinde verilecek ödül için mini bir partiye hazırlanıyor.Adana Süper FM 92.8’de yapılacak olan mini parti için Kuruköprü civarında olan Özden İş Merkezi 8.Kat (Noter yanı) adresinden ve 0.552.3515115 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.