Gazeteciler bayram sevincini paylaştı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Kurban Bayramı dolayısıyla ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaparak, meslektaşlarının bayram sevincini paylaştı.

Gazeteciler bayram sevincini paylaştı
Yayınlama: 19.06.2024
A+
A-

Etkinliğe Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, Kızılay Seyhan Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve diğer konuklar da katılarak, bayram sevincine ortak oldular.

Gayet samimi bir ortamda geçen kutlamaya katılanlara teşekkür eden ÇGC Başkanı Esendemir, “Gerek koronavirüs sürecinde gerekse depremler döneminde telafisi mümkün olmayan zor günler geçirdik ve o günleri geride bıraktık. Şimdi birlik ve beraberliğimizi daha çok güçlendirmek için kenetlenme zamanıdır. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun zirveye çıktığı bayramları doya doya kutlama zamanıdır. Büyüklerimizi hatırlama, küçüklere sevgimizi gösterme zamanıdır. Bayram sevincinin tüm ülkemizi sarmasını ve tatil gibi değil anlamına uygun kutlanmasını temenni ediyorum” dedi.

Tüm dünyada savaş rüzgârları eserken, Türkiye’de sevgi ve saygı çerçevesinde kenetlenip bayram sevinci yaşanmasının çok kıymetli olduğunu vurgulayan Esendemir, şunları söyledi: “Bu kenetlenmenin değerini anlamalı, özgürlük ve bağımsızlık gibi elimizdeki değerlerin kıymetini bilmeli ve çocuklarımıza da bu bayramların sevincini yaşatmalıyız. Küsleri barıştırmalıyız. Bayramı tatil gibi değil, ailelerin kucaklaştığı ve sofrasını paylaştığı bayram gibi kutlamalıyız. Bu yönüyle bize özgür bir ülkede bayramlaşma sevinci yaşattığından dolayı başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Daha güzel ve sevinç dolu bayramlarda buluşmak dileğiyle Kurban Bayramımızı kutluyor, bu kutlu duygunun ömür boyu sürmesini diliyoruz.”

Kaynak: Çukurova Gazeteciler Cemiyeti / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.