Fiyatlar istenildiği zaman oluyormuş !

Adana kent içindeki restoranların  350 TL’ye kebap satıldığı yerde, Pozantı ilçesinde et çeşitleri de dahil yarı fiyatına satılıyor.

Fiyatlar istenildiği zaman oluyormuş !
Yayınlama: 30.05.2024
Düzenleme: 29.05.2024 16:18
A+
A-

Adana’nın Pozantı ilçesi Yıldırım Tesislerinde bulunan lokantada fiyat listesini gören vatandaşlar bakın istenildiği zaman oluyormuş dediler.

Kebabın ana vatanı Adana’da bu kadar yüksek fiyata Kebap satan restoran ve lokantalar Pozantı’daki fiyatları karşılaştırdığımızda yarı yarıya gözüküyor.

180 TL’ye Adana Kebap satan Yıldırım tesislerini çalıştıran işletmeciler, “Yüksek fiyata satma imkanımız yok ve satamayız. Bizim burada çorba dahil Adana merkezinde satılan Kebap, Izgara çeşitleri, Çorba, Sulu yemeklerimizi karşılaştırıldığı zaman %50 daha ucuz. Bakın ızgara çeşitlerimiz 160 TL’, Çorba 50 TL, Kiremit içinde Kuşbaşı 150 TL’ye satıyoruz. Adana içinde bunları bu fiyata yiyemezsiniz. Maliyetleri aynı olan bir yerde yüksek fiyat uygulamak bizce yanlış ve vatandaşlarımızı da düşünmek zorundayız. Bizim öncelikle önem verdiğimiz hijyenik ve taze et satmamız. Ucuz et satıyoruz diye vatandaşlarımıza kötü et yediremeyiz. Bu yüzden yılların verdiği tecrübe ve bir çok ilden buraya gelen müşterilerimiz var. Sırf bu yüzden tesislerimize gelerek yemek yediklerini” ifade ettiler.

 

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.