Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Vedat Muriqi'yi kadrosuna kattıktan sonra hücum hattını bir isimle daha güçlendirmek isterken, Borussia Dortmund forması giyen Serhou Guirassy ile ilgili dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Guirassy transferinde sıcak gelişme
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe ile Borussia Dortmund arasında Serhou Guirassy transferine ilişkin görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Haberde, Alman ekibinin daha önce talep ettiği bonservis bedelinde indirime giderek beklentisini 20-25 milyon euro seviyesine çektiği öne sürüldü.
Sarı-lacivertli yönetimin ise 30 yaşındaki golcüye yıllık 10 milyon euro maaş teklif ettiği iddia edildi.
Görüşmeler olumlu ilerliyor
Haberde ayrıca, Fenerbahçe'nin hem Guirassy hem de oyuncunun menajeriyle yürüttüğü görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği ve transfer sürecinin olumlu ilerlediği aktarıldı.
Teknik heyetin hücum hattına bir takviye daha yapılmasını istediği belirtilirken, yönetimin de transferi kısa süre içerisinde sonuçlandırmayı hedeflediği öne sürüldü.
Geçen sezon 28 gole katkı sağladı
Serhou Guirassy, geride kalan sezonda Borussia Dortmund formasıyla 46 resmi karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli golcü bu süreçte 22 gol atıp 6 asist yaparak toplam 28 gole doğrudan katkı sağladı.
Fenerbahçe ile Borussia Dortmund arasında resmi bir anlaşma bulunmazken, transfer görüşmelerinin sürdüğü ve önümüzdeki günlerde sürecin netlik kazanmasının beklendiği iddia ediliyor.




