Federasyon Başkanı Mahmut Gülcü tekrar seçildi

Akdeniz Muhtarlar Federasyonunun 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti muhtarlarının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Federasyon Başkanı Mahmut Gülcü tekrar seçildi
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-

5.Olağan Genel toplantısını KKTC Muhtarlarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve güven tazeleyerek tekrar seçilen Akdeniz Muhtarlar Federasyonunun mevcut Başkanı Mahmut Gülcü emeği geçen tüm muhtarlara teşekkür etti.

Her seçimi farklı illerde yaparken Akdeniz Muhtarlar Federasyonunun 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti muhtarlarının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Adana, Mersin, Hatay, ve Gazi Magosa muhtarlarının katıldığı genel kurulda oyların tamamını alarak seçilen Akdeniz Muhtarlar Federasyonunun mevcut Başkanı Mahmut Gülcü “Çıktığımız bu yolda hem federasyon hem de Konfederasyonumuzun başarılı çalışmaları, projeleriyle birlikte Muhtarlarımızın gerçek gücünü göstermiş olduk. Öncelikle bizlere ev sahipliği yapan  KKTC Turizm ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu’na, Magosa Kaymakamı Özden Keser’e, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’e, bizleri kendi evimizdeymişiz gibi hissettiren Magosa Muhtarlar Dernek Başkanımız Mustafa Yeşilleme’ye ve emeği geçen misafirperverliklerinden dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.

YÖNETİM KURULUNA ADANA’DAN 4 MUHTAR SEÇİLDİ

Üç gün süren genel kurul sonunda Adanalı muhtarlardan Toros Mahallesi Sibel Polat,Pınar Mahallesi Saniye Çelik, Yeşiloba Mahallesi Ata Ürün ve Bekir İşlek Akdeniz Muhtarlar Federasyonu yönetim kuruluna seçildiler. Yeni seçilen başkan ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarına ve bundan sonraki adımlarda muhtarların özlük hakları korumak yeni çıkacak yasalara katkı sunmak için görevlerini yerine getirmeye söz verdiler. KKTC Turizm Bakanlığının rehberliğinde tarihi ve turistik yerlerin haricinde, Kıbrıs’tan Türkiye’ye turnuvaya gelen ve  6 Şubat depreminde  Adıyaman ilinde hayatlarını kaybeden şampiyon melekler öğrencilerinin mezarları ziyaret ederek dua ettiler. Bu arada ev sahipliği yapan Magosa Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Yeşilleme “Türkiye’den gelen muhtarlarımızı ağırlamaktan ve genel kurulunu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin de yapmalarından dolayı çok memnun olduk ve tekrar seçilen başkanımız Mahmut Gülcü’ye başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.