EZGİ PINARI TÜRK MÜZİĞİ KOROSU’NUN KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Adana Büyükşehir Tiyatro Salonunda yapılan ve Şefler Ertunç Toprakezen ile Mustafa Toprak’ın yönettiği konser izlenmeye değerdi.

EZGİ PINARI TÜRK MÜZİĞİ KOROSU’NUN KONSERİNE YOĞUN İLGİ
Yayınlama: 17.05.2024
A+
A-

Yıl içerisinde birkaç kez konser veren Ezgi Pınarı Türk Müziği Korosu geçtiğimiz gün akşam Adana Büyükşehir Tiyatro Salonunda verdikleri konserde, doyumsuz müziğe gelen davetlilerin ilgisi büyük oldu.

Profesyonel sazlarla sahneye çıkan ve büyük alkış alan Ezgi Pınarı Türk Müziği Korosunun Şefleri Ertunç Toprakezen ile Mustafa Toprak bu konsere çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek şunları söylediler “Gördüğünüz gibi salonumuz full doldu. Bizim koromuzu dinlemeye gelen sevenlerimizin yanı sıra Adana’daki diğer koroların şeflerini de davet ederek koromuzu izlemelerini istedik. Bu arada bizleri kırmayarak konserimize gelen Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’e teşekkür ederiz. Günlerdir çalışarak bu akşam ki konsere hazırlanan ve sahnede başarılı bir performans gösteren koromuzun değerli sanatçılarına emeklerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarız. Güzel bir konser olduğunu” belirttiler.

İki bölüm halinde Adana Büyükşehir Tiyatro Salonunda yapılan Ezgi Pınarı Türk Müziği Korosunun konseri ilk bölümde koronun seslendirdiği şarkıların ardından ikinci bölümde solistler geçidi ile devam edildi. Konsere gelen davetliler Türk müziğinin sevilen parçalarına eşlik ederek güzel bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Konser sonunda davetliler koroyu dakikalarca ayakta alkışladı.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.