Ergün “Seçim ertelendi,3 ay içinde yenileyeceğiz”

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi'nin Seyhan Kültür merkezinde yapılan 16.Genel Kurul Seçiminde usulsüz oy kullanma sebebiyle iptal edilerek yeniden yapılmasına...

Ergün “Seçim ertelendi,3 ay içinde yenileyeceğiz”
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi’nin Seyhan Kültür merkezinde yapılan 16.Genel Kurul Seçiminde usulsüz oy kullanma sebebiyle iptal edilerek yeniden yapılmasına karar verildi.

Dün Seyhan Kültür merkezinde yapılan Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi’nin 16.Genel Kurul Seçiminde bazı üyelerin mükerrer oy ile usulsüz oy kullanma sebebiyle seçim ertelenerek ileri bir tarihte yapılacağı açıklandı.

Seçimin iptal edilmesi sebebi ile Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı açıklamada “Adana şubemizin 16.Genel kurul seçiminde usulsüz oy kullanma sebebiyle genel merkez olarak seçimi iptal ederek ileri bir tarihe aldık.Ankara’ya döndüğümüzde genel merkez olarak bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantı sonucunda seçim tarihini belirleyeceğiz ve yeni yapılacak seçimde genel merkezimizin görevlendireceği sandık sorumluları olacak.Daha güvenli bir seçim için bunu yapmak zorunda kaldık.” ifadelerini kullandı.

Bu karar üzerine Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi’ne kayıtlı emekli üyeler yeni yapılacak seçime kadar Kayyum atanmasını isterken bu konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Genel Balkan Kazım Ergün şunları söyledi “Üyelerimiz Kayyum atanmasını istiyor fakat kanunda yeri olmadığını, aynı zamanda dernek tüzüğümüzde olmamasından dolayı Kayyum ataması söz konusu değildir. Tekrar olarak genel merkez olarak 3 ay içinde seçimlerin yenilenmesi için bir çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.