“En güvenli liman anne yüreğidir”

TOROS (Haber Merkezi)- MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Anneler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı,...

“En güvenli liman anne yüreğidir”
Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Anneler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, acı ve gözyaşının nihayet bulduğu, tüm annelerimizin yüzlerinin güldüğü güzel bir dünya dileğinde bulundu. Kanlı, ““Bizce en güvenli liman anne yüreğidir. İtibar edilecek en içten ve samimi sevgi anne sevgisidir. İnsanlık, anne kalbi gibi sıcak bir yuvaya hasrettir ve muhtaçtır. Anneler insanlığın temel taşı, milletimizin kilit taşı, töremizin en sağlam taşıyıcı kolonudur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle anne, gönül dünyamızın, fani ömrümüzün gülzarıdır. Canavar yürekli zalimlerin elinde üşüyen insanlık anne şefkatine muhtaçtır. Annesiz bir dünya, annesiz bir insanlık ve annesiz bir hayat düşünülemez. Dünya anneler ile güzeldir.”

ANNELER GÜNÜ MESAJI…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Anneler Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, kan ve gözyaşının dinmediği, zulmün bitmediği dünyada, “Canavar yürekli zalimlerin elinde üşüyen insanlık anne şefkatine muhtaçtır. Annesiz bir dünya, annesiz bir insanlık ve annesiz bir hayat düşünülemez. Dünya anneler ile güzeldir. Dünya anneler ile özeldir.” mesajını paylaştı.

“VİCDANI OLAN HER İNSAN…”

Başkan Yusuf Kanlı, mesajında devamla şu ifadelere yer verdi: “Vicdanı olan her insan, şu fani dünyada zalimler eliyle artan zulmün, dayanılmaz hâl alan ıstırapların çilesini, yükünü çekiyor. Doğu Türkistan’da, Gazze’de, Arakan’da, diğer tüm gönül coğrafyamızda, annelerimiz de dâhil nice garipler, nice zayıflar eziliyor, türlü işkencelere maruz kalıyor ve insanlık sığınılacak güvenli bir liman arıyor.”

“EN İÇTEN SEVGİ ANNE SEVGİSİDİR”

“Bizce en güvenli liman anne yüreğidir. İtibar edilecek en içten ve samimi sevgi anne sevgisidir. İnsanlık, anne kalbi gibi sıcak bir yuvaya hasrettir ve muhtaçtır. Anneler insanlığın temel taşı, milletimizin kilit taşı, töremizin en sağlam taşıyıcı kolonudur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle anne, gönül dünyamızın, fani ömrümüzün gülzarıdır.”

DOĞU TÜRKİSTAN VE GAZZE VURGUSU…

“Bu duygu ve düşüncelerle, şehitlerimizin, gazilerimizin anneleri başta olmak üzere Doğu Türkistan’da, Gazze’de, mazlum ve mağdur tüm gönül coğrafyamızda yüreği yanık annelerimizin Anneler Günü’nü içtenlikle kutluyor, acı ve gözyaşının nihayet bulduğu, tüm annelerimizin gözyaşının dindiği, yüzlerinin güldüğü güzel bir dünya diliyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.