EMLAKÇILAR DİJİTAL ORTAMA GEÇİYORLAR

TOROS (Özel Haber) Yasemin Güç - Adana Emlakçılar Odası bir otelde düzenlenen toplantıyla  emlakçılara sabah kahvaltısı verdi. Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar ve...

EMLAKÇILAR DİJİTAL ORTAMA GEÇİYORLAR
Yayınlama: 29.01.2024
Düzenleme: 29.01.2024 12:42
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Yasemin Güç – Adana Emlakçılar Odası bir otelde düzenlenen toplantıyla  emlakçılara sabah kahvaltısı verdi. Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar ve yönetim kurulunun yanı sıra, üyesi olan emlakçılar ile geniş bir kalabalığın katıldığı kahvaltıda Gayri Menkul Danışmanlığı’nın dijital ortamda çağa nasıl uygun şekilde çalışılabileceği hakkında bilimsel bir brifing yapıldı.

Özgür Belgelendirme Genel Yönetici Dr.Oğuzhan Karagül ün açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, dijital ortamda nasıl çalışılabileceği konusunda MORE PAYROL Şirket müdürü Dr. Bülent Öz detaylı bilgiler verdi.

Dr.Bülent Öz şu konular hakkında konuştu;Geleneksel kağıt sözleşmelerin yerini artık dijital sözleşmeler almaya başladı. Dijital sözleşmeler elektronik ortamda oluşturulan, imzalanan ve yürütülen anlaşmaları ifade etmektedir.

Kağıt baskı posta ve depolama maliyetlerini ortadan kaldıran dijital sözleşmeler, dijital ortamda saklanan sözleşmelere ve belgelere hızlı kolay erişim sağlıyor. Elektronik imzalar ve dijital sertifikalar kullanılarak doğrulanan sözleşmeler, değiştirilemez ve güvenilir bir şekilde saklanıyor. Bu da taraflar arası güven oluşturuyor. Yetkisiz erişimlere karşı güvenlik önlemleri içeriyor, verilerin gizliliği ve bütünlüğü konusunda hassas bir şekilde korunuyor.

Uzak mesafede olan taraftarlar arasında anlaşmaların hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan dijital sözleşmeler, iş dünyasında büyük bir dönüşüm sağlıyor. Hız, verimlilik, maliyet tasarrufu, güvenlik ve kolaylık gibi bir çok avantajları beraberinde getiriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.