Emeklilerin Siyaset’te sayı bakımından yeri ve önemi

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın - Adana TÜED Çukurova Şubesinden yapılan açıklamada emeklilerin yok sayıldığını, seçimlerde hatırlanmamak adına çaba göstermedikleri, kendilerinin yok sayılmasına müsaade etmelerine göz...

Emeklilerin Siyaset’te sayı bakımından yeri ve önemi
Yayınlama: 18.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Adana TÜED Çukurova Şubesinden yapılan açıklamada emeklilerin yok sayıldığını, seçimlerde hatırlanmamak adına çaba göstermedikleri, kendilerinin yok sayılmasına müsaade etmelerine göz yumulduğunu belirttiler.
Çukurova TÜED emekli derneği olarak tüm emeklilerimizin her daim yanında olduklarını her daim yanınızda olduklarını birlik olmaya ihtiyacımızın olduğu bugünlerde emeklilerin haklarını korumaya çalıştıklarını belirten açıklamada şunları söylediler “Şimdi bakıyoruz ülkemde TÜED haricinde emekli derneği olarak binlerce dernek var ve üye sayılarına baktığım zaman yok sayılacak kadar azdır. Niçin bir emekli derneğine üye olmuyorsun peki bunun cevabını verebiliyormusunuz ! Hayır veremezsin çünkü kendini yok sayıp kahvehane veya farklı bir köşede ömrünü doldurmaya çalışıyorsun. Ama sende daha cevher olduğunu eski toprak olduğunu unutmuşsun. Değerli emekli bilesin ki sen kendi haklarını korumasan kimse senin hakkını koruyamaz ve korumaz. Bu ülkede emekli sayısına baktığın zaman hiç yok sayılacak bir sayı değil bu sayı ile siyaset’te yapılır,hükümette kurulur.Fakat sen bunun farkında olmadığın için sana reva görülen her şeyi kabul etmiş sayılıyorsun. Çukurova TÜED emekli derneği olarak tüm emeklilerimizin her daim yanındayız birlik olmaya güç olmaya ihtiyacın olduğunu”vurguladılar.
Bu arada Çukurova TÜED emekli derneğinin vefat eden denetim kurulu başkanı Süleyman Mirzaoğlu’nun boşalan ve yerine yedek liste birinci sırada yer alan Baha İspir getirildiğini belirterek “Yeni seçilen arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletir,başarılar dilerken vefat eden üyemize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.