Dt. Fatih Güler, TDB Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB)’nin Kasım’da yapılacak genel kurulunda Başkan Adayı olacağını açıkladı.

Dt. Fatih Güler, TDB Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Yayınlama: 06.10.2024
A+
A-

Adana Diş Hekimleri Odası ile Durak Dental işbirliği ile düzenlenen ‘Dijital Diş Hekimliği’ eğitiminin açılış konuşmasını yapan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, 3 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB)’nin genel kurulunda Başkan Adayı olacağını söyleyerek üyelerinin tam desteğini istedi.

EKİBİMİZ ÇOK İYİ

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanlığını başarıyla yürüten Başkan Dt. Güler, aynı başarıyı genel merkez düzeyinde yürütmek istediğini, ülke genelinde yaptığı çalışmalarda yoğun destek gördüğünü, iyi bir ekibi olduğunu söyledi.

DT. GÜLER, “BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANCIM TAM”

Adana Diş Hekimleri Odası Yönetimi olarak görevde oldukları süre zarfında meslek açısından tüm gelişmeleri yakından takip ederek; düzenledikleri bilimsel toplantı ve eğitimlerle üyelerine aktardıklarını ifade eden Başkan Dt. Güler, “Uzun zamandır yakından takip ettiğimiz dijital diş hekimliği bizim Türk Diş Hekimleri Birliği’nde ‘İnsan Gücü Planlama Komisyonu’nda bir çalışma alanı olarak önerdiğimiz bir konudur. Önümüzdeki beş yıl içerisinde sizlerinde bildiği gibi kırk beş bin diş hekimi fakültelerden mezun olacak. Bu mezun olacak diş hekimlerinin sahada nasıl çalışması üzerine sürekli kafa yoruyoruz. İstihdam alanı diş hekimlerinin çalışma alanı olarak önümüzde durmaktadır. TDB’nde bu sorunlara çözüm bulmak için projeler üretme gibi bir çabamız var. Ortak akıl ile yapacağımız beyin fırtınaları ile bu işlerin üstesinden gelmek için mücadele edeceğiz. TDB seçim sürecinde çok iyi bir ekibimiz var. Adanamızı temsilen seçime ben gireceğim. Başarılı olacağıma inancım tamdır. Desteğinizi bekliyorum.” diye konuştu.

DT. ALCU, “DİJİTAL DİŞ HEKİMLİĞİ İLE HASTA MEMNUNİYETİ ARTIYOR”

‘Yeni dijital diş hekimliğinde neler var?’, ‘Hangi cihazlar ve Materyaller kullanılacak? Ağız tarayıcılar, yüz tarayıcılar, model tarayıcıları ve bunların oluşturulduğu 3D’ler üzerine bilgiler aktaran Mersin’den gelen Diş Hekimi İbrahim Alcu, ‘Dijital Diş Hekimliği’nin hekimin işlerini kolaylaştırdığı gibi hasta memnuniyetini de en üst seviyelere çıkardığını söyledi.

Kaynak: Adana Diş Hekimleri Odası / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.