Depolama çekmecelerinizden en iyi şekilde yararlanın

Dar alanlar için sizlere fazladan depolama alanı sağlayacak depolama çerçevelerinden nasıl faydalanabilirsiniz ?

Depolama çekmecelerinizden en iyi şekilde yararlanın
Yayınlama: 04.08.2024
A+
A-

Plastik saklama çekmeceleriyle ilgili bir diğer konu da, özellikle küçük bir evde depolama alanını en üst düzeye çıkarmaya çalışıyorsanız, asla çok fazla olamayacağınızdır . Ancak başlangıçta alanınız azsa, başka bir çekmece seti koymak için çok fazla yeriniz olmayabilir.

İki Sterilite genişliğinde, üç çekmeceli arabayı üst üste istiflemeyi içerir ve daha fazla yer kaplamadan ek depolama alanı oluşturur. El sanatları malzemeleri, bebek kıyafetleri ve diğer küçük eşyalar için popüler bir depolama yöntemidir.

Bu yöntemi kullanmak için, arabalardan birinin üst plastik kapağını çıkarın. Sonra diğer üniteyi üstüne yerleştirin. Her dört köşenin yerine oturmasıyla bağlandıklarını fark edeceksiniz. Bu, üst ünitenin alt üniteden kaymasını önler. Ancak, bu arabaların birlikte istiflenebilmesi aslında sadece mutlu bir tesadüftür. Sterilite, bunları istiflenebilir şekilde tasarlamamıştır, bu hileyi kullanmadan önce bunu aklınızda bulundurmalısınız.

Bununla birlikte, birçok kişi bunları yine de istiflemeyi tercih ediyor. Üst ünite, çoğu amaç için alt üniteye yeterince oturuyor. Ancak bazı kişiler istiflemenin üniteleri daha az sağlam hale getirdiğini ve çok fazla ağırlık taşıyamadıklarını belirtiyor. Üst üniteye çok fazla şey koyarsanız, alttaki plastik veya tekerlekler bükülebilir ve çekmecelerin açılmasını önleyebilir. En iyi sonuçlar için, daha hafif eşyaları (kitapları değil çorapları düşünün) saklamak için bu yöntemi kullanın, en ağır eşyalarınızı alt çekmecelere koyun ve alt ünitedeki tekerlekleri çıkarın

 

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.