Demokrat Parti Adana İl Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak toplanan (DP) Demokrat Parti’nin genel merkez yöneticileri, İl başkanı, ilçe başkanları ve eski başkanlar...

Demokrat Parti Adana İl Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak toplanan (DP) Demokrat Parti’nin genel merkez yöneticileri, İl başkanı, ilçe başkanları ve eski başkanlar ile yöneticiler Mas Kebap Restaurant’ta verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Demokrat Parti (DP)  Adana il Teşkilat Başkanı Mustafa Tümer’in organize ettiği ve Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak toplanan eski ve yeni yöneticilerle birlikte Mas Kebap Restaurant’ta iftar yemeğine katılarak oruçlarını açtılar.

İftardan önce bir konuşma yapan İl Başkanı Ömer Tan “Öncelikle bugün buraya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Demokrat Parti olarak Ramazan ayı münasebeti ile bir araya gelmemiz bizleri çok mutlu etmiştir. Eski ve yeni yöneticilerimiz ile birlikte burada oluşturduğumuz tablo bizleri onure etmiştir. Her zaman inancımız ile yürümeye devam edeceğiz. Tutmuş olduğunuz orucunuzu Allah kabul etsin ve afiyet olsun “dedi.

Teşkilat başkanı olarak güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Mustafa Tümer’in misafirlerle tek tek ilgilenmesi dikkatleri çekerken, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi “Bildiğiniz gibi her yıl Mübarek Ramazan ayında geleneksel olarak iftar yemeğinde bir araya gelerek, birlik ve beraberlik örneği gösteriyoruz. Partimizde yıllarca emeği olan tüm eski ve yeni yöneticilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Seçimden sonra tekrar beraber olmayı dileyerek, Demokrat Parti olarak gönülden geldiğiniz iftar yemeğimize katılımınız bizleri memnun kılmıştır. Bende, partim ve teşkilatımız adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Demokrat Parti(DP) il teşkilatının organize ettiği İftar yemeğine Parti Yüksek Haysiyet Divan Üyesi Av. Fikret Adamhasan, Merkez Karar Kurulu üyeleri Eser Kayhan, Bekir Yakışan, Genel İdare Kurulu üyesi Canan Alp, İl başkanı Ömer Tan, Teşkilat başkanı Mustafa Tümer, Eski il başkanları Nevzat Şaşkın, Tahsin Parlak, Sarıçam ilçe başkanı Halil Demir, Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Dinçer, Aladağ ilçe başkanı Hasan Gönül, DP Seyhan Belediye Başkan adayı Said Ceylan, İl gençlik kolları başkanı Üzeyir Dönmez, Anadolu Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Adem Yörük ile parti üyeleri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.