Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED), Gaziantep’te açacağı yeni şubesi öncesinde kent protokolüne yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. Federasyon Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamlarında ziyaret ederek, 23 Aralık Salı günü düzenlenecek şube açılışına davet etti.

Gaziantep için stratejik adım

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, DAİMFED’in Gaziantep’te şube açmasının kent ve inşaat sektörü açısından önemli bir adım olduğu vurgulandı. Gaziantep’in üretim, sanayi ve ticaret gücüyle bölgenin lokomotif şehirlerinden biri olduğuna dikkat çekilirken, federasyonun kentteki varlığının sektöre katkı sunacağı ifade edildi.

Dai̇mfed Gaziantep Şubesi 23 Aralık’ta Açılıyor (2)

Ziyaretlerde yapılan değerlendirmelerde, DAİMFED’in sektördeki temsil gücü, deneyimi ve bölgesel etkisinin Gaziantep’te yeni iş birliklerine zemin hazırlayacağı belirtildi. Şube açılışının, inşaat sektöründe faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirecek önemli bir platform oluşturması bekleniyor.

Karslıoğlu, “Sektör paydaşlarını bir araya getirecek güçlü bir yapı”

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Gaziantep Şubesi’nin yalnızca bir temsilcilik olmanın ötesinde, sektörün ortak akılla buluşacağı güçlü bir yapı olacağını ifade ederek, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.

Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 milyon yolcuya ulaştı
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 milyon yolcuya ulaştı
İçeriği Görüntüle

DAİMFED Gaziantep Şubesi’nin resmi açılışı, 23 Aralık Salı günü düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek.

Kaynak: DAİMFED