Cumhurbaşkanı Erdoğan “Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız”

(AA) -Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." dedi. Enflasyonun insanların hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız”
Yayınlama: 24.08.2023
A+
A-

(AA) –Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız.” dedi.

Enflasyonun insanların hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla attıklarını belirten Erdoğan, alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Daha geçen aya kadar en fazla eleştiri konusu olan otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş stabilize oluyor. Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacaktır. Özellikle bazı ürünlerde tamamen açgözlülükten kaynaklanan fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır. İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında zaten bir sorunumuz yok. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına meydanlarda verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. İnşallah onları da tek tek yerine getireceğiz.”

Türkiye’yle ilgili bir taraftan bu politikaları hayata geçirirken diğer taraftan parti içinde de seçim sonuçlarıyla ilgili muhasebe yaptıklarını bildiren Erdoğan, “Nerede eksiğimiz varsa gideriyor, kusurumuz olmuşsa düzeltiyor, güçlü olduğumuz yanlarımızı daha da tahkim ediyoruz.” dedi.

Mesajlarını vatandaşlara yeterince ulaştırmadıkları bölgelerde yüz yüze iletişime daha fazla yoğunlaştıklarını aktaran Erdoğan, oyunu alamadıkları her vatandaşla irtibat kurmanın, sıkıntının kaynağını bularak çözüme kavuşturmanın “boyunlarının borcu” olduğunu söyledi.

Erdoğan, “Hep söylediğim gibi, bizim siyaset anlayışımızda millete hesap sorulmaz, millete hesap verilir. Milleti suçlamak yerine kabahati millette aramak AK Parti’nin değil ancak faşist CHP zihniyetinin hareket tarzıdır.” dedi.

Bugüne kadar asla böyle bir yanlışa düşmediklerini, bundan sonra da düşmeyeceklerini ifade eden Erdoğan, milletle gönül bağını güçlendirmeye bakacaklarını, gençlerin ruh dünyalarına girmenin gayretinde olacaklarını, kendilerini eleştirenlere sabırla yaklaşarak anlamaya çalışacaklarını, reklam ve şov peşinde koşanlardan asla ve asla olmayacaklarını dile getirdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.