Hamdi Kılıç hayatını kaybetti

Ömer Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Hamdi Kılıç’ın vefat ettiğini duyurdu.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada büyük üzüntü duyduklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde rüşvet operasyonu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde rüşvet operasyonu
İçeriği Görüntüle

“Çok üzgünüz… Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı, değerli kardeşimiz, yol arkadaşımız, güzel bir insan ve vefalı bir dost, Hamdi Kılıç rahmete kavuştu. Değerli ailesinin ve tüm yol arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”

Parti çevrelerinden ve siyaset dünyasından da taziye mesajları gelirken, Kılıç’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Hamdi Kılıç’ın cenaze törenine ilişkin detayların ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi