Toroslar 1922 SK Geleceğin Yıldızlarını Arıyor
Toroslar 1922 SK Geleceğin Yıldızlarını Arıyor
İçeriği Görüntüle

Adana’nın ilk köy takımı olma özelliğini taşıyan İncirlikspor, 2025-2026 sezonunda genç bir ekiple sahaya çıkma kararı aldı. Lacivert-beyazlı kulübün 2. Başkanı Cumali Irmak, genç oyunculara duydukları güveni vurgulayarak, “Her daim geleceğin teminatı olan gençlerimizin yanındayız” açıklamasında bulundu.

"Kulüp olarak bir misyon yürütüyoruz"

Altyapılarında çok sayıda yetenekli futbolcu olduğunu belirten Irmak, bu genç oyuncuları hem Adana hem de Türk futboluna kazandırmak için büyük bir çaba içinde olduklarını ifade etti. Irmak, “Kulüp olarak sadece spor değil, aynı zamanda bir misyon yürütüyoruz. Bölgemizdeki gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele veriyoruz” dedi.

Adana amatör kümesinde uzun yıllardır mücadele ettiklerini ve bu süreçte şehrin futboluna renk kattıklarını söyleyen Irmak, “Aynı ciddiyet ve sorumlulukla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz; gençlerimizin hem sporla gelişmesi hem de hayata daha sağlam adımlarla hazırlanması” diye konuştu.

Muhabir: Hayrettin Günbeyi