Çukurova ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu bu yıl da büyük bir enerjiyle yaşanıyor. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, belediye tarafından organize edilen kutlamaların çocukların neşesiyle daha da güzelleştiğini belirterek, tüm çocukları ve ailelerini Toros Kapalı Semt Pazarı’nda kurulan etkinlik alanına çağırdı.

Çocuklar İçin Eğlence ve Sürprizlerle Dolu Bir Gün
Başkan Emrah Kozay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 23 Nisan ruhunun çocuklarla birlikte daha canlı olduğunu vurguladı. Gün boyu sürecek olan etkinliklerin içeriğine dair ipuçları veren Kozay, şenlik alanında çocukları nelerin beklediğini şu sözlerle ifade etti: "23 Nisan coşkusu Çukurova’da tüm hızıyla devam ediyor! Çocuklarımızın neşesine ortak olmak için sizleri de bekliyoruz. Eğlence, oyun, sürprizler ve daha fazlası burada!"

Toros Kapalı Semt Pazarı Şenlik Alanına Dönüştü
Çukurova Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen etkinlikler, ilçenin merkezi noktalarından biri olan Toros Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleştiriliyor. Saat 11.00 itibarıyla kapılarını açan şenlik alanı, akşam 18.00’e kadar sürecek dopdolu bir program sunuyor.





