Çukurova Kozaspor Başkanı Anıl Uzunca,Enerjimiz bitmeyecek

TOROS(Özel Haber) Ömer Demir - Kentimizde yeni kurulan Çukurova Kozanspor’un Başkanı Anıl Uzunca, Toros TV’ye konuk oldu. Gazeteci Hamza Güngör’ün hazırlayıp sunduğu ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında...

Çukurova Kozaspor Başkanı Anıl Uzunca,Enerjimiz bitmeyecek
Yayınlama: 28.04.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Ömer Demir – Kentimizde yeni kurulan Çukurova Kozanspor’un Başkanı Anıl Uzunca, Toros TV’ye konuk oldu. Gazeteci Hamza Güngör’ün hazırlayıp sunduğu ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında açıklamalarda bulunan Uzunca, birçok isimle yola çıktıklarını ve enerjilerinin bitmeyeceğini söyledi.

BABAMLA GURUR DUYUYORUM

Adana Demirspor’un efsane ismi İbrahim Uzunca’nın oğlu olan Anıl Uzunca, babası ile gurur duyduğunu söyledi. Adana Demirspor başta olmak üzere babasının Türk futboluna büyük hizmetlerinin olduğuna dikkat çeken Anıl Uzunca, “Babam gibi büyük futbolcu olmak istiyordum, ancak kısmet olmadı. Antrenör olarak Adana ve Türk futboluna hizmet etmeye devam ediyorum” dedi.

DİĞER BRANŞLARA DA ÖNEM VERECEĞİZ

Futbol başta olmak üzere diğer branşlara da önem vereceklerini belirten Çukurova Kozaspor Başkanı Anıl Uzunca, “Günü kurtarmak adına kulübü devir almadık. Planlı, programlı ve sistemli çalışacağız. Ekibimizde yer alan isimlerle önemli işlere imza atacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Basketbol, voleybol ve yüzme gibi branşlara da katkıda bulanacağız. Çocuğun yeteneğine göre branş belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

DOĞRU EĞİTİM MUTLU ÇOCUK

Doğru eğitim vererek, mutlu çocukların olması için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Anıl Uzunca, “Çıktığımız onurlu yolda bizimle beraber yol yürümek isteyen herkese kapımız açıktır. Disiplinli ve düzenli çalışacağız. Sporun paydaşları ile sürekli görüşerek, daha iyi işlere imza atmanın gayreti içerisinde olacağız. Adana’da örnek bir spor kulübü olmak adına kolları sıvadık. Başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.