Çukurova’da göreve kısa süre önce başlayan Kaymakam Hakan Alkan, mahallelerin sorunlarını yakından takip etmek ve muhtarlarla istişarede bulunmak amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Toros Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret eden Kaymakam Alkan, Çukurova Muhtarlar Dernek Başkanı ve Toros Mahallesi Muhtarı Sibel Polat ile görüştü. Ziyaret sırasında mahallelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşların talepleri ve çözüm bekleyen konular masaya yatırıldı. Kaymakam Alkan, muhtarların yerelde devletin gözü, kulağı ve sesi olduğunu vurgulayarak, her zaman iş birliği içerisinde olacaklarını ifade etti.
"Kaymakamımızın anlamlı ziyareti bizleri son derece mutlu etti"
Toros Mahallesi Muhtarı ve Çukurova Muhtarlar Dernek Başkanı Sibel Polat ise Kaymakam Alkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Polat, “Sayın Kaymakamımızın bu anlamlı ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Mahallelerimizin sorunlarını yerinde dinlemesi, biz muhtarlar için büyük bir moral kaynağıdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Ziyaretin ardından Kaymakam Alkan ve muhtarlar, mahallelerdeki hizmetlerin daha etkin yürütülmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çukurova Kaymakamı’nın önümüzdeki günlerde diğer mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek benzer görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi.