💰 Çukurova Belediyesi’nden Rekor Promosyon Anlaşması

Çukurova Belediyesi, çalışanlarının refahını artırmak amacıyla gerçekleştirdiği banka promosyon ihalesinde tarihi bir anlaşmaya imza attı.
Belediye Başkanı Emrah Kozay, yapılan ihale sonucunda her bir memur ve kadrolu işçiye 3 yıl için toplam 96.050 TL promosyon ödeneceğini duyurdu.

Ceyhan’da ulaşımı rahatlatacak köprü yükseliyor
Ceyhan’da ulaşımı rahatlatacak köprü yükseliyor
İçeriği Görüntüle

“Çalışma Arkadaşlarımız İçin En İyisini Sağladık”

Başkan Kozay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çalışma arkadaşlarımızın haklarını korumak ve en iyi şartları sağlamak için çıktığımız yolda büyük bir başarıya imza attık” ifadelerini kullandı.
Kozay, ayrıca sürece katkı sağlayan sendika temsilcilerine, belediye bürokratlarına ve ihaleye katılan bankalara teşekkür ederek, “Çalışanlarımızın refahını artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

3 Yıllık Anlaşma, 96.050 TL Promosyon

Yapılan ihaleyle birlikte belediyede görev yapan memur ve kadrolu işçiler, önümüzdeki 3 yıl boyunca toplam 96.050 TL promosyon ödemesi alacak. Bu rakam, yerel yönetimlerde bugüne kadar yapılan en yüksek promosyon tutarlarından biri olarak dikkat çekti.

Çalışanlardan Başkan Kozay’a Teşekkür

Belediye personeli, açıklamanın ardından Başkan Kozay’a teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.
Yeni promosyon anlaşması, çalışanların hem ekonomik hem de moral anlamda büyük bir destek kazanmasını sağladı.

Başkan Emrah Kozay:

“Hayırlı, uğurlu olsun! Çalışma arkadaşlarımızın emeği en iyisini hak ediyor. Çukurova’da birlikte üretiyor, birlikte güçleniyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi