Amatörler Kura Çekiminde Buluşuyor
Amatörler Kura Çekiminde Buluşuyor
İçeriği Görüntüle

1987 yılında kurulan ÇİLTAR Adana Masa Tenisi Spor Kulübü, 38. kuruluş yılında çifte şampiyonlukla adını bir kez daha zirveye yazdırdı. Süper Lig’de beşinci kez Türkiye şampiyonu olan kulüp, aynı zamanda genç erkekler kategorisinde de şampiyonluğa ulaşarak Adana’ya büyük bir gurur yaşattı.

Fenerbahçe’yi Mağlup Ettiler

NAVEK Süper Ligi'nin son etabında güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 yenen ÇİLTAR Masa Tenisi SK, bu galibiyetle Süper Lig şampiyonluğunu ilan etti. Aynı başarıyı genç erkekler kategorisinde de tekrarlayan kulüp, Türkiye Şampiyonası’nda da zirvede yer aldı.

Çi̇ltar Masa Tenisi Kulübü’nden Büyük Başarı Çifte Türkiye Şampiyonluğu!-1

“Adana’mıza Hayırlı Olsun”

Kulüp Başkanı Dr. Ali Türemiş, elde edilen başarıların arkasında ciddi bir emek ve planlı çalışmalar olduğunu belirterek, "5. kez Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu ile gençlerde Türkiye şampiyonu olmanın gururunu yaşadık. Büyüklerde ve gençlerde şampiyonluk kupasını Adana'ya getirdiğimiz için mutluyuz. Adana’mıza bu şampiyonluklar hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

ÇİLTAR Masa Tenisi SK, gelecek sezon Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Bu önemli başarıya rağmen kulübün tesis anlamında eksiklikleri olduğunu vurgulayan Türemiş, yerel yöneticilere çağrıda bulunarak, "Zor şartlarda imkânsızlıklar içerisinde çalışarak kazandığımız bu şampiyonluklar son derece önemli. Adana'daki tesisler yeterli değil, bizim tek isteğimiz yer verilirse binamızın olması ve daha fazla sporcu yetiştirmektir. Sponsorlarımız var, tesis yapabilmek için 2-3 dönüm yer tahsis edilmesini istiyoruz. Sponsorlarımızla binamızı ve kamp yerini kendimiz yapacağız. Bize yer vermeleri halinde bu imkânlarla başardığımız şampiyonlukların daha da fazlasını Adana'ya getireceğiz ”diye konuştu.

Çi̇ltar Masa Tenisi Kulübü’nden Büyük Başarı Çifte Türkiye Şampiyonluğu!3-1

“Adana’nın En Başarılı Branşı Masa Tenisi”

Kulüp yöneticilerinden Kemal Sağ ise masa tenisinin Adana'daki en başarılı spor branşı olduğuna dikkat çekerek, “5. kez Süper Lig şampiyonu olduk. Sporcu sayımız artıyor, başarılarımız büyüyor. Yerel yönetimlerden bu branşa daha fazla ilgi ve destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi