Ceyhan Belediye Başkanı Aydar’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı
Yayınlama: 24.07.2024
A+
A-

Başkan Aydar, basın mensuplarının demokrasi için taşıdığı önemi vurgularken, toplumu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirme görevlerini yerine getirmelerinin büyük bir özveri gerektirdiğini belirtti.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın mensuplarının bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasını sağlayan, kamuoyunu aydınlatan ve bilgilendiren basın mensuplarımızı takdir ediyorum.

Basın özgürlüğünün, demokrasinin en temel unsurlarından biri olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda çalışmalarınızı destekliyoruz. Sizler, halkımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, toplumsal bilincin gelişmesine önemli katkılarda bulunuyorsunuz.

Görevini dürüstlük, tarafsızlık ve objektiflik ilkeleri doğrultusunda yapan tüm basın mensuplarının, bu onurlu mesleği icra ederken karşılaştıkları zorluklara rağmen, halkımızın bilgi edinme hakkını savunma konusundaki kararlılıklarını takdir ediyorum.

Bu anlamlı günde, tüm gazetecilerimizin ve basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

Kaynak: Ceyhan Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.