Çetin Yurt Mahallesine Tekrar Aday Olduğunu Belirtti

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın - Tekrar aday olan Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin “Seçmenimizin güvenoyu vereceğinden ve mahallemizde eksik kalan projelerimizi devam ettirme açısından...

Çetin Yurt Mahallesine Tekrar Aday Olduğunu Belirtti
Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Tekrar aday olan Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin “Seçmenimizin güvenoyu vereceğinden ve mahallemizde eksik kalan projelerimizi devam ettirme açısından tekrar Yurt mahallesi muhtarlığına adayım”dedi.

4,5 yıllık muhtarlık döneminde hem pandemi hem de depremi yaşadıklarını ve bu yüzden mahallesinde yapılmayan eksik projelerin devamı açısından 2024 yerel seçimlerine hazır olduğunu vurgulayan Yurt mahallesinin mevcut muhtarı Arif Çetin haber merkezimize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Önümüzde yerel seçimlere 6 ay gibi bir zaman var. İlk günden bu yana seçimlere hazır olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksik projelerimiz var ve yapacağımız işler pandemi ve depremden dolayı olmadı. Bu dönem gerçekten kötü geçti ve depremin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Mahallemizde yıkılmayan ağır hasarlı binalarımız var ve yetkililerin kararlarını bekliyoruz. Bu arada deprem yıkılan binalarımızda bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Ailelerine sabır diliyorum. Bu yüzden bunların hepsini atlatacağımıza inanıyor ve tekrar aday olarak Yurt mahallesi muhtarlığı için seçmenimizden güven oyu alarak kazanacağıma inanıyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.