Adana Amatör Süper Lig temsilcilerinden Anadolu 19 Mayısspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını ciddiyetle sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı kulüpte 2. Başkan Muhittin Çelik ve Kulüp Başkanı Senayi Yıldız, başarı hedefiyle omuz omuza verdiklerini belirtti.

2.Başkan Muhittin Çelik, Anadolu 19 Mayısspor’un sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan bir yaşam alanı olduğunu ifade etti. Başkan Çelik, “Kulüp olarak gençlerimizi spora yönlendirerek, onları sokaktan ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yıllardır kulübe maddi ve manevi destek verdiğini vurgulayan 2.Başkan Muhittin Çelik, şu ifadeleri kullandı:

Adana’da kuraklık alarmı: Canlı hayatı tehlike altında!
Adana’da kuraklık alarmı: Canlı hayatı tehlike altında!
İçeriği Görüntüle

"Doğup büyüdüğümüz mahallemizi unutmamız asla ama asla mümkün değildir. Kulüp olarak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz."

Muhabir: Hayrettin Günbeyi