Bora Dağlıoğlu: Adım adım lige yaklaşıyoruz

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yeni sezonda ligde istikrarlı sonuçlara imza atacağız” dedi.

Bora Dağlıoğlu: Adım adım lige yaklaşıyoruz
Yayınlama: 16.08.2024
A+
A-

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, adım adım lige yaklaştıklarını belirtirken yeni sezonda mücadelelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Kamp ve hazırlık maçları ile lige en iyi şekilde motive olduklarını dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “Kaplanlar Grubu, Liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin desteği ile başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi.

2.Futbol Ligine takım olarak renk katacaklarını anlatan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, “Yaptığımız transferlerle gücümüze güç kattık. Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda yeni sezonda ligde istikrarlı sonuçlara imza atacağız. Takım olarak lig öncesi tek vücut olduk” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.