CHP Adana Milletvekili Bilal Bilici, Ankara’da gerçekleştirilecek NATO Zirvesi öncesinde başkentte yürütülen hızlı altyapı çalışmalarını hatırlatarak mevcut duruma tepki gösterdi. Yabancı heyetlerin gelişi vesilesiyle kısa sürede tamamlanan projelerin ve sunulan imkanların, yıllardır hizmet bekleyen diğer şehirlerden esirgenmemesi gerektiğini vurguladı.

Vergisini veren yerli vatandaşların ve altyapı eksiklikleriyle boğuşan kentlerin ihmal edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Bilici, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yargıtay güncel verileri açıkladı: İşte Türkiye'de siyasi partilerin üye sayıları
Yargıtay güncel verileri açıkladı: İşte Türkiye'de siyasi partilerin üye sayıları
İçeriği Görüntüle

"Küresel zirvelerin getirdiği yatırım ve vizyon Adana’ya da sunulmalıdır. Adana'nın hak ettiği yatırımları alması ve eski güçlü günlerine dönmesi için bir sonraki uluslararası zirvenin kentimizde yapılması uğruna kararlılıkla mücadele edeceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi