BETA ADANA ENGELLİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, Başkanı Gürsel Kocatürk ve takım kaptanı M. Cem Cerit kendilerine desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdür Muzaffer Çintimar ve Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı İrfan Irmak’ı makamında ziyaret ettiler.

BETA ADANA ENGELLİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
Yayınlama: 16.08.2024
A+
A-

BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, Başkanı Gürsel Kocatürk, ilk olarak kendilerini Adana’da oynadıkları maçlarda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Takım kaptanı M. Cem Cerit ve Başkan Kocatürk, beraberinde getirdikleri şampiyonluk formasını il müdürüne hediye ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise “Adana’mızı başarı ile temsil edeceğinizden şüphemiz yok. Bundan sonra da her zaman elimizden gelen yardımı ve ilgiyi göstermeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Aynı gün Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı İrfan Irmak’ı da ziyaret eden BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ve takım kaptanı M. Cem Cerit,” Kulüp adına size şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni sezonda da Adana’yı başarı ile temsil edeceğiz. Ayrıca Adana sporuna vermiş olduğu desteklerin devamı diliyoruz. İlginize ayrıca teşekkür ederiz. ” derken, Spor Daire Başkanı İrfan Irmak’a plaket takdim ettiler.

Spor Daire Başkanı İrfan Irmak ise” Adana’yı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde de başarı ile temsil edeceğinize inancımız tam. Bizlerde size elimizden deldiğince desteklerimize devam edeceğiz. “diye konuştu.

Kaynak: BETA ENERJİ / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.