Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Adana’nın yüksek kesimlerinde kar ve sis etkili oldu. İki gündür devam eden yağışların ardından Pozantı, Aladağ ve Karaisalı ilçelerine bağlı yaylalarda kar yağışı görüldü.

Gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Özellikle Pozantı ilçesine bağlı Yenikonacık Yaylası’nda karla birlikte oluşan yoğun sis, doğada kartpostallık manzaralar ortaya çıkardı.

Bayram tatilini yaylada geçiren vatandaşlar, güne beyaz örtü ve sisle uyanmanın şaşkınlığını yaşadı.

Bakan Kurum açıkladı! Türkiye 17 günde 33 milyon şişe topladı
Bakan Kurum açıkladı! Türkiye 17 günde 33 milyon şişe topladı
İçeriği Görüntüle

Yaylada bulunan İsa Büyükgüzel, sabah saatlerinde karşılaştıkları manzarayı “Bugün bayramın ikinci günü. Sabah kar ve sisle uyandık. Çok güzel bir görüntü var” sözleriyle ifade etti.

Bayramın Ikinci Gününde Adana Yaylaları Beyaza Büründü (1)-1

Kaynak: İHA