Batmanlılar Dernek Başkanı Abdurrahim Dursun Büyükşehir Zabıta’yı ziyaret etti.

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Adana Batmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahim Dursun Adana Büyükşehir Belediyesi  Zabıta Daire Başkanı Ercan Özcan’ı ziyaret ederek Adana...

Batmanlılar Dernek Başkanı Abdurrahim Dursun Büyükşehir Zabıta’yı ziyaret etti.
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Adana Batmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahim Dursun Adana Büyükşehir Belediyesi  Zabıta Daire Başkanı Ercan Özcan’ı ziyaret ederek Adana genelindeki kaldırım işgalleri konusunda istişarede bulundular.

Kaldırım işgali ve çevre kirliliği konusunda görüşlerini aktaran Adana Batmanlilar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahim Dursun “Kent içinde kaldırımları işgal eden ve çevre kirliliğine yol açan unsurlarla mücadele konusunda hedeflerinin daha güzel yaşanan, kaldırımların boş  ve halka açık olacağı alanlarda rahatça yürümeleri için gereken çalışmaların yapılması için bir rapor hazırladık Zabıta dairesine teslim ettik. Gereken çalışmaların yapılacağına inandıklarını” söyledi.

Bu arada yapılan ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Adana Büyükşehir Belediyesi  Zabıta Daire Başkanı Ercan Özcan “ Büyükşehir Zabıta olarak tüm ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını yapıyorlar.Kaldırım işgali konusunda ilçe belediyelerimizin de yardımcı olduğunu bize bağlı ana caddeler ve bulvarlarda yaptığımız kontrollerde işgalcilerden çok kaldırıma araçların park etmesi bizleri zorluyor. Bu konuda Trafik şube ile paslaşarak sorunları çözmeye çalışıyoruz. Çünkü araçların çoğalması yüzünden park alanları kalmadı ve kaldırımları işgal etmeye başladılarını” belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.