Aladağ’daki temasları sırasında vatandaşlarla bir araya gelen, esnaf ziyareti yapan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Geçer, programının bir bölümünde genç bir çiftin nikâh törenine de davet edildi. Çiftin nikâh masasında şahit olarak yerini alan Güngör Geçer, evlilik cüzdanına atılan imzaların ardından çifte mutluluklar diledi.

“SEVGİ VE DAYANIŞMAYLA YAŞAM KURUN”
Nikâhın ardından kısa bir konuşma yapan Geçer, evliliğin sevgi, saygı ve dayanışma temeli üzerine kurulması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Evlilik, hayat boyu birlikte yürünecek kutsal bir yolculuktur. Sizlerin bu yolculuğu huzur, sevgi ve dayanışma içinde sürdürmeniz en büyük temennimizdir. Mutluluğunuz, ailelerinizi ve çevrenizi olduğu kadar bizleri de sevindiriyor.”

VATANDAŞLARDAN SICAK İLGİ
Törende hazır bulunan davetliler ve vatandaşlar, Güngör Geçer’in nikâh şahitliği yapmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Geçer’in Aladağ’daki ziyaretlerinin yalnızca hizmet ve incelemelerle sınırlı kalmadığını, halkın özel günlerinde de yanlarında olduğunu belirten vatandaşlar, “Bizi yalnız bırakmadı, mutluluğumuza ortak oldu” diyerek teşekkürlerini sundular. Nikâh şahitliğinin ardından Aladağ’daki programına devam eden Güngör Geçer, mahallelerde vatandaşların taleplerini dinleyerek incelemelerini sürdürdü.





