Seyhan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle mahalle ilerleyerek yolları sıcak asfaltla kaplıyor. Belediyenin kendi tesislerinde ürettiği asfalt ile yürütülen çalışmalar sayesinde hem ekonomik tasarruf sağlanıyor hem de hizmetin yaygınlığı artırılıyor.

Adana’daki orman yangını 8 saatte kontrol altına alındı
Adana’daki orman yangını 8 saatte kontrol altına alındı
İçeriği Görüntüle

Başkan Vekili Akkan Harekete Geçti Seyhanda Asfaltsız Sokak Kalmayacak (4)

AKKAN: “TÜM SOKAKLARI ASFALTLA BULUŞTURACAĞIZ”

Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, asfalt üretiminin belediyeye ait tesislerde gerçekleştiğini vurgulayarak, kaynakların ilçeye hizmet için kullanıldığını belirtti. Çalışmaların planlı bir şekilde sürdüğünü aktaran Akkan, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yollarımızı daha modern ve güvenli hale getirmek için yoğun emek harcıyor. İklim koşulları elverdiği sürece bu hizmet devam edecek. Hedefimiz Seyhan’da asfaltsız tek bir sokak dahi bırakmamak. Emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Vekili Akkan Harekete Geçti Seyhanda Asfaltsız Sokak Kalmayacak (1)

MUHTARLARDAN VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Tellidere Mahalle Muhtarı Cemile Girici, Gürselpaşa Mahalle Muhtarı Bünyamin Çapar, Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Aysun Köse, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Cengiz Şen ve Akkapı Mahalle Muhtarı Turan Gök, Seyhan Belediyesi’ne teşekkür etti. Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Seyhan Belediyesi