Başkan Tanburoğlu: “Hedef iktidar”

CHP Adana İl Başkanlığı tarafından İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Başkan Tanburoğlu: “Hedef iktidar”
Yayınlama: 30.06.2024
A+
A-

İlçe Danışma Kurulu toplantılarını tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı, İl Danışma Kurulu toplantısını geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen toplantıyla gerçekleştirdi.

4 saat süren toplantıya İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut ve Erhan Adem, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, CHP’li ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve ilçe icra kurulları, il yönetimi, eski milletvekilleri, eski il başkanları, büyükşehir meclis üyeleri, partili olan STK temsilcileri ve il danışma kurulunun üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

CHP Adana İl Danışma Kurulu Toplantısı, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda yapıldı. İl Danışma Kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Adana İl Danışma Kurulu için kaleme aldığı makale, il başkanı Anıl Tanburoğlu tarafından okundu. Daha sonra il başkanlığının icraatlarının yer aldığı videonun sunumu il danışma kurulu üyelerine izlettirildi. İcraat videosu kurul üyeleri tarafından uzun süre alkış aldı. CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu toplantının açılış konuşmasını yaparak, İl danışma kurulunun amacı ve kapsamı hakkında bilgiler verdi. Danışma kurulu üyelerinin tam katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Adana İl Örgütü’nün faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda ayrıca gelecek dönem stratejileri ve planları da ele alındı.

Başkan Tanburoğlu konuşmasında parti tüzüğü gereğince toplantıya İl ve İlçe danışma kurulları toplantılarının Partinin genel politikası açısından sosyal, kültürel, ekonomik, siyasal konularda ve bölge ihtiyaçları üzerinde karar organlarının politika oluşturmasını kolaylaştırmak ve parti çalışmalarını geliştirmek, partinin programı doğrultusunda uygulama politikasının soruşturulması kararlaştırılması ve yerel denetimlerin ve gelişmelerinin tartışıldığı ve ülke sorunlarının irdelenip değerlendirildiği danışma amaçlı toplantılar olduğunu söyledi. Toplantıda danışma kurulu üyeleri söz alarak; görüş, öneri ve temennilerini dile getirdiler. Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve hedeflerinin iktidar olduğunu belirten il başkanı Anıl Tanburoğlu katılımcılara ve hatiplere teşekkür etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle toplantı sona erdi.

Kaynak: CHP Adana İl Başkanlığı / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.