Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelindeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. MHP İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Altınova ve Kocaveliler mahallelerine giden Başkan Şimşek, hem bayram coşkusunu paylaştı hem de mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde dinledi.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Başkan Şimşek, “Kıymetli hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutladık, gönüllerine misafir olduk. Mahallelerimizin taleplerini not aldık. Her adımda, her ziyarette bir kez daha görüyoruz: Karaisalı canla başla çalışınca güzelleşiyor,” ifadelerini kullandı.

Kozanspor’a sezon öncesi moral! Sami açıkgöz tesisleri yenileniyor
Kozanspor’a sezon öncesi moral! Sami açıkgöz tesisleri yenileniyor
İçeriği Görüntüle

Belediye olarak Karaisalı’nın her mahallesine hizmet ulaştırmak için durmaksızın çalıştıklarını vurgulayan Şimşek, bayramın birleştirici ruhuyla halkla kucaklaşmanın önemine dikkat çekti.

Muhabir: Hayrettin Günbeyi