BAŞKAN KARSLIOĞLU: SEKTÖRE ELEMAN KAZANDIRIYORUZ

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED)’e nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN KARSLIOĞLU: SEKTÖRE ELEMAN KAZANDIRIYORUZ
Yayınlama: 20.08.2024
A+
A-

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette, Milletvekili Doğru ve Çukurova İlçe Başkanı Akın’a sektörün içinde bulunduğu zorluklar ve sorunlar aktarıldı.

Ele alınan konuların başında, DAİMFED’in Adalet Bakanlığı ile olan eleman sıkıntısına yönelik, ‘Mesleğim Elimde’ projesine destek istendi. Ayrıca Yapsat ve Kamu Müteahhitlerinin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, federasyon hakkında bilgiler de verildi.

BAŞKAN KARSLIOĞLU: SEKTÖRE ELEMAN KAZANDIRIYORUZ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, özellikle sektörün kalifiye eleman sıkıntısının çok fazla olduğunu dile getirdi. Karslıoğlu, “Federasyon olarak Adalet Bakanlığı ile aramızda protokol imzaladık. Terör ve yüz kızartıcı suçlar hariç, mahkûmlara (bay-bayan) eğitim vererek hem kişileri topluma kazandırıyoruz, hem de sektöre eleman kazandırıyoruz.

DAİMFED olarak ceza evlerinde hükümlü ve yükümlü bulunan, sosyal proje hedeflerimiz çerçevesinde terör ve yüz kızartıcı suç harici olan kardeşlerimize, tespit ettiğimiz 16 meslekte eğitim vererek, bu konulardaki “Kalifiye Elaman” eksiğimize önemli katkı koymak istiyoruz. Bu anlamda eleman tıkanıklığına çare üretmiş olup, insanlarımıza da iş kazandırma gayreti içinde olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Kaynak: DAİMFED / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.