Adana’nın Saimbeyli ilçesinde vatandaşların ulaşım konforunu artırmak ve yol sorunlarını gidermek amacıyla yürütülen asfalt çalışmaları devam ediyor.

Fatih Mahallesi Cezaevi Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, asfalt ekipleriyle bir araya geldi. İşçilere kolaylıklar dileyen Dal, bölgede yaşayan vatandaşların talep ve beklentilerini de dinledi.

“Bu sıcakta çalışmak her babayiğidin harcı değil”

Yüksek sıcaklık altında çalışmalarını sürdüren belediye çalışanlarının büyük emek verdiğini belirten Başkan Dal, işçilere teşekkür etti.

Dal, “Adana'nın bu kavurucu sıcağında büyük bir emek var. Adana sıcağı ile Saimbeyli sıcağını da ayırmak isterim. Burada nem yok. Gölgeye kaçınca sıcakla sıfırız. Bu sıcakta çalışmak her babayiğidin harcı değil” dedi.

Başkan Dal Asfalt Işçilerini Ziyaret Etti Her Babayiğidin Harcı Değil (1)

İşçiler sıcak havaya rağmen sahada

Asfalt işçileri de yüksek sıcaklık altında çalışmanın oldukça zor olduğunu ancak yapılan hizmetten vatandaşların memnun kalmasının kendilerini motive ettiğini ifade etti.

Çalışmalar kapsamında yolun asfaltlanmasıyla hem ulaşım konforunun artırılması hem de bölgede yaşanan toz sorununun ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Başkan Dal Asfalt Işçilerini Ziyaret Etti Her Babayiğidin Harcı Değil (2)

Ayhan Barut, Yeni Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'nda partililerle buluştu
Ayhan Barut, Yeni Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'nda partililerle buluştu
İçeriği Görüntüle

Mahalle sakinlerinden asfalt çalışmasına teşekkür

Mahalle sakinleri ise yolun daha önce doğal gaz çalışmaları nedeniyle kazıldığını, özellikle yaz aylarında oluşan yoğun tozun günlük yaşamı olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Asfalt çalışmasının özellikle yayla döneminde önemli bir sorunu ortadan kaldıracağını belirten vatandaşlar, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA