Başkan Boz’dan Yüreğir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yantır’a ziyaret

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu (AGSYD) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Müdür Yantır; ‘Belediyenin tesisleri tekrar Yüreğirliye kazandırılarak gençleri sporla buluşturacağız, Tesislerimiz yanlış yönetilmiş sporla alakası olmayan insanları tesislerimizden uzaklaştıracağız’ dedi.

Başkan Boz’dan Yüreğir Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yantır’a ziyaret
Yayınlama: 12.08.2024
A+
A-

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu (AGSYD) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Dağtekin Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor Koordinatörü Fırat Dilmen de hazır bulundu.

Başkan Boz ziyarette Yüreğir’deki spor tesislerinin bakımsızlığını ve kullanımındaki sıkıntıları Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır’a anlatarak tesislerimizin hepsinin aktif olduğunda Yüreğir de gençlerin spor yapmak, kendilerini geliştirebilmek için canla başla çalışacaklarına olan inancımız tamdır dedi. Başkan Boz aynı zamanda genç amatör sporcuların ciddi eğitimler ile her birinin birer olimpiyat sporcusu olmasının önünde hiçbir engel olmadığını dile getirdi.

Ziyarette Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Boz’un önerilerini büyük bir titizlik ve ciddiyet ile dinleyerek notlar alan Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yantır tesislerin önceki yönetimde amatör sporcuların çalışmaları için ciddi spor kulüpleri veya spor adamlarına değil de siyasi rant gözetilerek verildiğine dikkatleri çekti.

Müdür Yaltır, ‘ Belediye Başkanımız sayın Ali Demirçalı’nın isteği üzerine göreve gelmiş bulunmaktayım. Geldiğim günden bu yana tesislerimizin yerleri aktif durumlarını raporlamakla çalışıyoruz. Nasıl kiralandığı, kime kiralandığı ve bu kiralamalardan belediye kasasına bir bedel girip girmediğini kontrol ettiğimizde maalesef gördük ki durum içler acısı. Sayın Başkanımız Demirçalı tüm bu sıkıntıları giderebileceğimize inandığı için beni göreve getirdi. Genç, çalışkan ve dinamik bir ekip ile bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Gençlere ve amatör sporculara rahat şekilde çalışabilecekleri tesisleri en kısa zamanda Yüreğirli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Tesisler siyasi peşkeş için değil hizmet için kapılarını tekrar açacak’ şeklinde konuştu.

Karşılıklı nezaket içerisinde geçen ziyarette Yüreğir ve Yüreğirli’ye dair bir çok konuda sohbet edildi. Müdür Yaltır ziyaretten duyduğu memnuniyeti Başkan Boz ile paylaştı ve spora olan yakınlığı için de teşekkür etti. Başkan Boz ise Müdür Yaltır’ın konulara olan hakimiyetine dikkat çekti ve başarılar diledi.

Kaynak: AGSYD Adana / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.