Başkan Bozan: “Amatörler Türk sporunun kalbidir”

Adana’da Amatör Spor Haftası yürüyüş ve etkinliklerle kutlandı.

Başkan Bozan: “Amatörler Türk sporunun kalbidir”
Yayınlama: 10.10.2024
A+
A-

Adana’da 7-17 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sular Kavşağı’ndan Atatürk Parkı’na kadar Amatör Spor Kulübü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Etkinliğe Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Ahmet Bozan ve Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı.

“Amatör spor haftamız herkese hayırlı olsun”

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Ahmet Bozan, “Amatör spor haftamız herkese hayırlı olsun. Pazartesi’den başlayarak 81 ilde kutlanmaya başlanan amatör spor haftasında tabii ki çok güzel bir cümle var. Amatörler Türk sporunun kalbidir. Gönüllü bir şekilde gerek kendi mahallelerinde gerek kendi ilçelerinde, köylerinde çocuklarımızı sporla buluşturan, onlara sporla ilgili kısımda destek veren tüm kahraman arkadaşlarıma, amatör spor haftasında teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

“En büyük alkışı ailelerimize bekliyorum”

Dr. Ahmet Bozan, “Sporcularımız, çocuklarımızı ilk STK’larla, spor STK’larıyla buluşturan ailelerimize ben en büyük alkışı ailelerimize bekliyorum. Onlar her zaman için bu ülkenin geleceğini düşünen çünkü spora bulaşan çocuk hiçbir zaman araya gitmez ve bu sağlam temellere dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin betonarmelerini oluşturacak gençlerimizdir. Amatör spor haftası etkinliklerimiz bugün itibariyle de devam edecek. Adana’mızda özellikle Sevgili müdürümüz Muzaffer Çintımar müdürümün Adana’ya gelişiyle birlikte amatörlere bakışıyla birlikte bizlere büyük bir güç vermiştir. Özellikle Gençlik Spor personelini bugünkü yaptığı organizasyonda teşekkür etmek istiyorum” diye ifade etti.

 

“80 ilde amatör spor haftamız hayırlı olsun”

Bozan, konuşmasında Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci’ye desteklerinden dolayı şu cümleleri ile teşekkür etti: “Özellikle Futbol Federasyonu da beraber de uzun yıllar görev yaptık kademede. Sevgili Seyhan Kaymakamımız Ekrem İnce’ye özel bir teşekkür etmek istiyorum. Amatör spor kulüplerimiz adına özel bir teşekkür etmek istiyorum. Zor bir dönemden geçen bu süreçte amatör spor kulüplerimizin sorunları da var. Bu sorunları ne zaman Kaymakamımıza ulaştırırsak hiçbir zaman geri durmadı ve hep yanımızda oldu. Ondan dolayı da teşekkür ediyorum. Evet son olarak sizleri çok tutmak istemiyorum. 80 ilde amatör spor haftamız hayırlı olsun.”

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.